tisdag 15 mars 2011

Jaa det blev inga bilder o kan inte bjuda på det nu häller! Hittar inte sladden till kameran o den andra vi har är på utlåning.....får väl jaga upp den!!:) Annars händer det inte så mycket här hemma! Vardan flyter på som vanligt! Lill tösen har det blivit en himla fart på!! Så fort man startan dammsugaren kommer hon i en himla fart o ska kolla!! Sötaste:D O hon är uppe på allt på bord o stolar o ska riva ner allt!! Underbart...älskar denna åldern! De e då allt händer o spelar ingen roll hur många NEJ,BABBA man får slänga ur dej så länge man får tillbaka den energin man får ut av henne!! Hennes skratt o underbara bus får en att alltid/oftast vara på glatt humör!! Idag när jag o jens satt o pratade vid köksbordet o tog ett litet mellanmål så satt hon o kollade på oss varför vi pratade så mycket!! Haha o efter 2 min så somnar hon....första gången hn somnar sittandes så!! Ursöt!!:)
Har även beställt en bilstol till Ella, som jag ska hämta nu nästa vecka!! Det ser super skön ut o så sitter hon högre upp i bilen!! Den e helt perfekt enligt mig iaf!!!
Det blev en Graco cosmic camfort S


Cosmic Comfort S har en unik konstruktion som gör den både säker och extra bekväm för ditt barn. Förklaringen är stoppningen i Comfort Foam® som formar sig skönt efter ditt barns kropp. Så att du lugnt kan koncentrera dig på körningen.
Extra skydd
Stommen består av en energiupptagande cellplast medan ytterskalet är i förstärkt hårdplast. Detta ger en lätt, robust konstruktion som klarar hårdare påfrestningar än vad myndigheterna kräver. Inbyggt sidokollisionsskydd ger extra trygghet.

E-rev 04 godkänd (bakåtvänd) upp till 25 kg i både framsäte och i baksätet.

Godkänd för framåtvänd användning med trepunktsbälte 15-25 kg (4 – 5/6 år).

Skillnaden från Cosmic Comfort och Cosmic Comfort S är att Cosmic Comfort S har ett integrerat stödben samt att den är godkänd upp till 25 kilo även i baksätet (tidigare modell var det 18 kg).
Extra säkerhet
- Integrerat stödben ger enkel och säker montering
- Lutningsindikator för säker montering
- Sidokollisionsskydd
- Fempunktssele
Produktfakta
- Monteras bakåtvänd i fram- eller baksäte med två- eller trepunktsbälte och underförankringsband
- Godkänd upp till 25 kg bakåtvänt i fram- och baksäte
- Godkänd för framåtvänd användning med trepunktsbälte 15 -25 kg. Stolen monteras då endast med bilens trepunktsbälte och bilstolens fempunktsbälte plockas bort
- Maskintvättbar klädsel i 30 grader
Komfort
- Huvudskyddet fungerar även som sovstöd
- Mjuka muddar mot hals och mage
- Stoppad med Comfort Foam som formar sig efter barnet

Hoppas den är bra!:D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar